luni, 3 decembrie 2012

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 12 - PROTV

Dragi cititori, dupa cum binestiti ProTv transmite de ceva vreme Serialul Pariu cu Viata. Ei bine, astazi serialul este deja la un al treilea sezon, asa ca astazi apare la televizor, Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 12. Relatiile de prietenie, actiunile rebele si muzica buna continua cu siguranta si in acest episod, cei din trupa LalaBand trecand prin momente neplacuta, unul din prietenii lor fiind facand accident in episodul trecut, in timp ce se intrecea pe motocicleta cu cineva. Astfel majoritatea au fost la spital iar acest episod ii va gasi acasa fiind trimisi de catre doctorul sef al spitalului.

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 12 este difuzat exclusiv de Pro Tv la ora 20:30, si tine timp de doua ore. Doua ore in care vom sta lipiti de fotoliu pentru a urmari una dintre cele mai bune productii ale trustului Media Pro. In caz ca nu reusiti sa vizionati Pariu cu Viata Sezonul 3 Ep 12 astazi, mai aveti o posibilitate, aceasta fiind duminica viitoare de dimineata incepand cu ora 10:00, aceea fiind cu siguranta ultima posibilitate pentru vizionare la tv a noului episod. Noi ne bucuram ca ati accesat pagina noastra, va mai asteptam si va dorim vizionare placuta tuturor.

Nu uitati sa lasati comentarii dupa ce vizionati Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 12, si chiar daca acestea nu sunt pro, va rugam sa pastrati un limbaj decent pentru ca acesta este si scopul articolului, de a informa telespectatorii si de a creea o discutie despre Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 12 print intermediul comentariilor.
*Articolul este informativ si nu contine materiale ce incalca vreun drept al vreunui autor. Doar informatii despre acest serial.

0 comentarii: