sâmbătă, 15 decembrie 2012

Trailer Life of Pi online subtitrat (2012 lansare ro)

Filmul acesta este unul foarte apreciat, cu o nota foarte mare pe IMDB,  8.4 si a fost lansat in strainatate in urma cu o luna. Filmul dureaza 127 de minute, si poate fi incadrat in categoria Aventura-Drama.Mai jos aveti descrierea filmului, si dupa ce o cititi puteti urmari pe youtube si trailerul oficial Life of Pi online subtitrat.

Totul se petrece dupa ce un transatlantic naufragiaza, iar fiul unui director de gradina zoologica pe nume Pi Patel, pluteste intr-o barca de salvare impreuna cu o hiena, o zebra ranita in urma naufragiului, un urangutan si un tigru de Bengal infometat. Cu ajutorul cunostiintelor incearca sa il tina la Distanta pe tigru, lucru pe care il putem observa si in trailerul Life of Pi online subtitrat.

Pentru cei care nu stiu, filmul a fost ecranizat dupa o faimoasa carte ce a fost in top o perioada foarte lunga fiind vanduta in foarte multe exemplare, si se pare ca asa cum cartea a avut un succes rasunator si filmul pare ca o sa aiba macar o mica parte din succesul romanului.

Inca o data va recomandam sa urmariti si trailerul Life of Pi online subtitrat pe canalul oficial pentru a va face o vaga idee despre acest film de aventuri. Noi va dorim vizionare placuta la cinematograf si va mai asteptam si pentru alte informatii despre filmele noi si serialele de top.
*Articolul "Life of Pi online subtitrat (2012)" este informativ, si ca atare nu va contine materiale ce incalca drepturile celor care au creat filmul Life of Pi.

0 comentarii: