sâmbătă, 15 decembrie 2012

Trailer Jack Reacher online subtitrat (2012 sinopsis)

Tom Cruise revine in actiune cu un nou film, actorul de 50 de ani joaca in "Jack Reacher" sau cum i se mai spune in romana "Un glont la tinta". Filmul este ecranizat dupa un bestseller cu acelasi nume creat de Lee Childs. Trailerul Jack Reacher online subtitrat promite un film de actiune antrenant ce ne va tine in suspans pe toata durata celor 130 de minute.

Jack Reacher este un fost investigator american si este jucat in film de Tom Cruise, acesta este pe urmele unui ucigas care a ucis nu mai putin de sase oameni pe fiecare cu un singur foc. Atunci cand politia este sigura ca a prins suspectul, el nu scoate nici un cuvant si primesc o hartie pe care scria doar, "Aduceţi-l pe Jack Reacher!" astfel dupa cum vedem si in trailer Jack Reacher online subtitrat incepe cursa de urmarire si actiunea propriu-zisa a acestui film de final de an.

Incepand cu 28 decembrie va rula si in cinematografele din tara noastra, trailerul oficial Jack Reacher online subtitrat fiind lansat cu multe luni in urma, iar noi chiar ca recomandam sa il urmariti pentru a va convinge daca merita sa urmariti acest serial sau nu.
*Articolul de mai sus intitulat "Jack Reacher online subtitrat sinopsis" este unul informativ si nu contine decat infromatii despre data lansarii, descrierea si alte amanunte. Trailerul oficial Jack Reacher online subtitrat il gasiti pe site-ul Youtube.com

0 comentarii: