miercuri, 5 decembrie 2012

Trailer Holy Motors online subtitrat (2012) si sinopsis

Un film Sci-Fi cum se poate observa si in trailerul Holy Motors online subtitrat, dar totodata si un film decent produs in franta in 2012. Odata cu 7 Decembrie filmul va aparea si in cinematografele din tara noastra, mai jos aveti un scurt rezumat, din pacate tradus din alta limba.

Filmul se deschide pe un personaj cunoscut doar ca "Le Dormeur." După ce trezesc într-o dimineață, el cumva localizează și deschide o ușă secretă în apartamentul său, și rătăcește într-o casă film ambalate în cazul în care o audiență ceasuri Holy Motors online subtitrat King Vidor lui clasic mulțime în timp ce un copil si un caine gigant rătăcește în sus și în jos pe culoarele dintre banci. Între timp, Oscar plimbari de a lucra într-o limuzină albă condusă de prietenul său apropiat și asociat Céline; loc de muncă lui Oscar, se pare, implica folosind machiaj, costume elaborate, Holy Motors online subtitrat precum și elemente de recuzită pentru a efectua o serie de scenarii complexe și neobișnuite. Dintre acestea, unul are actorul care efectuează o secvență de acțiune și sex simulat cu o actrita pe o scena in timp ce el filmat de un director off-camera foto. O altă secvență îl pune într-un canal cu Monsieur Merde, un personaj care a apărut pentru prima dată în segmentul Carax în imaginea omnibus Tokyo;Holy Motors online subtitrat Aici, Merde se încadrează în dragoste cu un model frumos, Kay M., care il insoteste pe o excursie printr-un cimitir . Episoade ulterioare aruncat într-o melodramă Oscar patul de moarte, un film cu gangsteri, un musical alături de starul pop Kylie Minogue, și mult mai mult

Urmariti trailerul Holy Motors online subtitrat pe Youtube inainte, pentru a va face o parere despre acest film francez. Va mai asteptam pe site-ul nostru ! Articolul este informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile autorilor.

0 comentarii: