sâmbătă, 15 decembrie 2012

Trailer Oficial Chasing Mavericks online subtitrat (2012)

In mai putin de doua saptamani putem urmari un nou film, Chasing Mavericks, o noua drama sportiva ce va intra in colectia noastra. Filmul este inspirat din fapte reale povestea a unui campion mondial de surfing pe nume Jay Moriarty care deja era consacrat la 16 ani. Trailerul Chasing Mavericks online subtitrat si descrierile citite pe internet ne fac sa credem ca este o drama ce merita urmarita de cei care simatizeaza acest gen de filme.

In timp ce chiulea de la scoala ca sa ii priveasca pe surferii locali, tanarul visa sa devina cineva important in acest sport acvativ, si sa se "dueleze" cu valurile de 18 metri din nordul Californiei, valurile Mavericks.


Tanarul Rick dupa cum observam si in trailerul Chasing Mavericks online subtitrat, a izbutit sa ajunga sub aripa lui Jay Moriarty, pentru a-l invata trucurile profesiei acestea, una foarte incitanta si periculoasa. Intre ei s-a format cu timpul o legatura puternica, devenid relatia lor ca una tata-fiu.


Filmul este lansat pe 28 decembrie 2012 in Romania, asa ca noi va dorim vizionare placuta celor care doriti sa mergeti la cinematograf sa vedeti aceasta productie. Articolul este unul cu caracter informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile de autor, cum nici trailerul Chasing Mavericks online subtitrat nu este adaugat direct pe site ci pe canalele youtube oficiale.

0 comentarii: