marți, 18 decembrie 2012

Serial Turcesc - Fatmagul Episodul 43

Poate ca multi dintre voi nu stiti ca serialul Fatmagul este transmis de luni pana vineri la Kanal D, deci avem cinci episoade ce ruleaza de la ora 15:15. Destinul acestei iubiri tragice este de fapt un serial turcesc foarte apreciat in alte tari si de ceva vreme si la noi in Romania. Miercuri avem parte de al treilea episod al saptamanii, Fatmagul Episodul 43. Beren Saat continua sa treaca prin diverse probleme din ce in ce mai incalcite. Dupa tragedica pe care a suferit-o cand a fost violata de patru persoana, dupa moartea partintilor ea este fortata sa se marite cu unul dintre cei patru violatori. Povestea continua asa ca urmareste miercuri de la 15 si un sfert Fatmagul Episodul 43 live la Kanal D.

Dupa cum v-am obisnuit, avem optiunea pentru comentarii activata, fiind numai buna de folosit dupa ce urmariti la televizor fie in reluare sau exclusiv, Fatmagul Episodul 43. Comentariile sunt foarte importante ele fiind unul din principalele motive pentru care am creat aceasta pagina. Asa ca nu ne dezamagiti si reveniti pe site pentru a ne impartasi si noua ideile voastre despre acest serial. Va dorim vizonare placuta tuturor celor ce urmariti episodul si va mai asteptam pe site-ul nostru.

*Articolul acesta este suta la suta informativ, nu contine materiale ce incalca drepturile de autor, iar aici sunt prezente doar informatii legate de televiziuni (ora de tranmitre) si un scurt rezumat pentru Fatmagul Episodul 43.

0 comentarii: