joi, 10 ianuarie 2013

Trailer Gangster Squad online subtitrat (013)

Un super-film se anunta sa fie lansat in curand. Trailerul Gangster Squad online subtitrat 2013 ne arata un film foarte interesant asa ca sa trecem la descrierea si prezentarea acestui film.

Actiunea incepe in anii 40' dupa o lupta mare a Departamentului Politists din orasul Los Angeles (LAPD), o lupta dusa pentru a scapa de mafia din partea de est a orasului. Cel care face legea in oras este seful mafiei, Mickey Cohen, el fiind protejat de oamenii multi pe care ii are, iar politia si politicienii in mare parte erau controlati de el. Mai multe nu dezvaluim, urmariti trailerul, Gangster Squad online subtitrat aflati povestea filmului si socotiti daca merita sa mergeti sa il priviti la cinema sau nu merita.

Noi suntem de parere ca numai prin distributia pe care o are, Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolim si Nick Nolte ne poate face sa mergem sa urmarim fara a ezita acest film din 2013. Dar in orice caz nu il veti putea urmari prea curand Gangster Squad online subtitrat pe site-urile oficiale pentru ca apare abia dupa 4-5 luni, deoarece este nevoie de lansarea DVD-ului Gangster Squad. Va vom da variante oficiale cu abonament ca sa puteti urmari atunci filmul.

Cam atat, articolul acesta este creat doar pentru informatie nu pentru distributia de materiale ce incalca drepturile autorilor.

0 comentarii: