joi, 10 ianuarie 2013

Dragoste Dulce Amara Episodul 466

Doar la National Tv este transmis serialul Dragoste Dulce Amara Episodul 466, un serial indian din care putem sa tragem multe concluzii ce ne pot ajuta si in viata reala chiar. Episodul este transmis chiar astazi de la 15:30, si este transmis impreuna cu alt episod, care urmeaza bineinteles dupa Dragoste Dulce Amara Ep 466. Mai jos puteti arunca o privire si despre prezentarea oficiala a serialului indian, iar noi asteptam si comentariile voastre despre acest serial foarte interesant, speram sa le lasati dupa vizionare.

"Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale. Este povestea unei fete care trebuie sa invete sa-si iubeasca sotul, dupa o casatorie aranjata, pentru ca asta este singurul drum pe care ii este permis sa mearga. Pana la urma, din perspectiva familiei ei, una cat se poate de traditionalista, dragostea se invata si, daca cei doi se conecteaza spiritual, ea infloreste in legamantul sfant al casniciei. Intr-un stil cat se poate de simplu, “Dragoste dulce amara” pare sa restabileasca valorile sacre ale casatoriei, intr-o societate care este martora despartirilor fulgeratoare, dar si a superficialitatii, cum o sa ne dam seama si astazi din Dragoste Dulce Amara Episodul 466 la televizor.

Povestea se invarteste in jurul Aksharei, o tanara timida, modesta si ascultatoare care, de altfel, fusese crescuta ca o printesa, fiica supusa a unei familii traditionaliste. Ea a avut parte de o educatie rigida, insa intr-un mediu protector si plin de dragoste. Acum, ajunsa la varsta maritisului, ea este pe punctul de a descoperi ce se afla dincolo de iubirea protectoare a mamei sale, dincolo de disciplina impusa de tatal si dincolo de bunatatea bunicii ei. Casatoria o arunca brusc intr-o alta lume, despre care ea nu stie absolut nimic. Ea descopera emotii cu totul necunoscute si se vede nevoita sa invete sa treaca peste toate greutatile vietii. Povestea este, de fapt, transformarea unei tinere fete, inocenta si lipsita de griji, intr-o femeie matura care trebuie sa inteleaga noua situatie cu care se confrunta, si trebuie sa invete sa descopere dragostea pentru sotul ei."

Probabil ca deja stiati aceste lucruri, dar noi am zis sa va mai oferim odata aceste informatii inainte de a viziona la televizor Dragoste Dulce Amara Episodul 466 dupa ce ati aflat suficiente informatii despre acesta. Cam atat va putem oferi, mai multe pe micile ecrane iar noi va dorim vizionare placuta tuturor vizitatorilor care au "pierdut" timpul pe site-ul nostru informativ. Se pare ca vom avea cate doua episoade pe zi si astazi si maine, asadar mai multe minute din minuatul serial indian.

*Articolul acesta din cate se vede este informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile autorilro serialului "Dragoste Dulce Amara Episodul 466"

0 comentarii: