marți, 15 ianuarie 2013

The Last Stand online subtitrat (2013, trailer)

Inca un film care va fi lansat spre finalul acestei saptamani. De aceasta data este vorba despre The Last Stand, un film cu Arnold Schwarzenegger, Jaimie Alexander si Genesis Rodriguez printre cele mai importante nume. Trailerul The Last Stand online subtitrat este promitator, face acest film sa pare foarte interesant cu actori care isi joaca bine rolul.

Sinopsis The Last Stand Online -> sursa cinemagia.ro

"Filmul ne spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un şerif hotărât să ţină piept cu orice preţ traficanţilor de droguri care-şi fac de cap pe teritoriul său. Ray Owens este un şerif aflat în pragul pensionării, care s-a resemnat să lupte împotriva infractorilor mărunţi ce operează în micul oraş Sommerton Junction situat la graniţa Statelor Unite ale Americii cu Mexicul, după ce a renunţat la postul pe care l-a ocupat în Departamentul de Poliţie din Los Angeles. Atunci când Cortez (Eduardo Noriega), cel mai căutat şi faimos lider al traficanţilor de droguri mexicani, reuşeşte să evadeze în mod spectaculos dintr-un convoi de deţinuţi escortat de agenţi FBI şi se îndreaptă spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia în Mexic şi a scăpa de rigorile legii, având asupra lui 400 milioane de dolari şi gonind spre frontiera cu o viteză de 200 mile pe oră, într-o maşină sport Gumpert Apollo ce i-a fost pusă la dispoziţie de subalternii loiali, Ray Owens întrevede şansă de a-şi răscumpăra greşelile trecutului capturându-l pe infractor. Singura problemă este ca şeriful este înconjurat de o echipă neexperimentata de poliţişti, iar Cortez are în jurul lui o armată de ticăloşi bine antrenaţi şi înarmaţi până-n dinţi, luând între timp şi un ostatic pentru a-şi asigura scăparea."

Cam asta este prezentarea pe scurt a filmului, asigurati-va ca urmariti pe canalul oficial de Youtube The Last Stand online subtitrat, si abia dupa va hotarati daca mergeti la cinematografe sau nu. Va dorim vizionare placuta celor care v-ati hotarat deja, si asteptam comentarii din partea voastre cu mare drag.

0 comentarii: