sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Here Comes the Boom online subtitrat(2012) trailer film

Un nou film de comedie va fi lansat in curand, este vorba despre Here Comes the Boom iar noi va invtitam sa urmariti trailerul Here Comes the Boom online subtitrat (2012), un film ce apare in Romania pe 23 Noiembrie 2012 pentru a va face o idee ceva mai larga despre acesta.

 Fostul luptător colegiu Scott Voss (Kevin James) este un profesor de 42 de ani, la Școala de biologie nu,  plictisit de înaltă Wilkinson. Reduceri bugetare la școala pune în pericol programul a continuat muzica ITS, ceea ce ar duce la profesor ITS, Marty (Henry Winkler), sunt oprite. Întrebarea atât pentru colegul HSI și studenții săi, Voss încercând să ridice program de 48.000 dolari este necesar pentru a menține în viață muzicii. La început, el lucrează in Here Comes the Boom online subtitrat ca o noapte de un instructor de clasă națională. Unul dintre elevii săi, Niko (Bas Rutten) unele metode de el pentru a obține în afara tutorat și Voss fără tragere de inimă este de acord in Here Comes the Boom online subtitrat. Când va ajunge la un apartament cu Niko, el își dă seama Niko A fost o arte martiale mixte foști (MMA) luptător. Când te uiți la UFC pe apartament Niko, să învețe Voss la învins în lupta împotriva 10.000 de dolari, oferindu-i ideea de a ridica banii de luptă în MMA el însuși. Mai târziu, în filmul devine contractul Voss cu UFC, dar află că el trebuie să câștige lupta pe undercard colegul său deturnat din cauza banilor de la lupte Voss lui.Evenimentul se dovedește a fi UFC 176: Carwin vs Dos Santos și el reușește să câștige lupta UFC, va primi 50.000 de dolari pentru victoria, și salvează programul de muzică la școala lui.

Va dorim vizonare placuta la cinema pentru Here Comes the Boom 2012 si va mai asteptam pe site-ul nostru, si va mai spunem inca o data sa priviti trailerul Here Comes the Boom online subtitrat pe site-urile oficiale inainte de a merge la cinematograf sau de a cumpara dvd-ul.

0 comentarii: